Társas Generál kivitelezés

kiv01_mas

  • házépítés az alapozástól kulcsátadásig
  • festés-mázolás
  • tapétázás
  • gipszkartonozás
  • burkolás
  • vízszerelés
  • fûtésszerelés
  • gázszerelés
  • tetõfedés
  • villanyszerelés

escrow_mas

Utcai-homlokzata1Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezése során. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk ezen ingatlanok szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését.
Célkitűzésünk, hogy
Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból – a modern kor igényeinek megfelelő- energiatudatos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. A családi ház, társasház építése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására. Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk Megrendelőinkkel, így többek közt energiahatékonysági számítással segíthetjük a megfelelő szerkezetek kiválasztását.A családi ház tervezése, építése közben tapasztalhatjuk meg, hogy az építőanyagok és szerkezetek kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Honlapunkkal segítséget kívánunk nyújtani leendő építtetőinknek, hogy napjaink korszerű építőanyagait, technológiáit megismerhessék. Szívesen állunk rendelkezésére, ha valamely építőanyagra vonatkozóan részletesebb információra lenne szüksége.
 
blueprint2Várjuk megkeresését, amennyiben a ház építése előtt előzetesen tájékozódni szeretne, vagy ha az ingatlan kivitelezésére munkanemekre bontott, részletes árajánlatot kíván készíttetni.
 Cégünk minden jellegű munkát elvégez az alaptól a tetõig.
 Megrendelőinknek nem kell külön keresgetnie az építkezés minden egyes munkafolyamatához a szükséges anyagokat, gépeket, szakembereket, hanem csak felkeresik cégünket, és mi partnerkapcsolataink segítségével az építkezés minden szükségletét teljes mértékben ki tudjuk elégíteni.
 
 
Gondoljon csak bele.
Az építkezés munkafolyamatai a következõk:
– Tervezés
– Építési engedélyezési eljárás
– Tereprendezés
– Közműépítés
– Földmunka (alapárok ásása, pincetömb kiemelése)
– Alapozás
– Falazás
– Vízszigetelés
– Födémezés (födémek zsaluzása, vasszerelés, betonozás, utókezelés)
– Tetőszerkezet építése
– Héjazatok készítése
– Villamosipari munkák
– Víz-Gáz és Fűtésszerelés
– Gipszkartonozás és álmennyezet készítés
– Nyílászárók elhelyezése
– Vakolás
– Homlokzatképzés
– Burkolás
– Festés és felületképzések
– Használatbavételi engedélyezési eljárás
 
Cégünk mindezen munkafolyamatokat partnereivel együttműködve elvégzi, folyamatosan törekedve a vevői igények maximális kielégítésére.