Bemutatkozás

Koncz Mihály Cégtulajdonos
Koncz Mihály Cégtulajdonos
A vállalkozás 1994 márciusától működik, kezdetben kereskedelemmel foglalkozott. 1995 óta építőipari tevékenységet végez.
 
Az évek során szerzett építôipari tapasztalatának köszönhetôen megrendelés állománya egyre több, és a megbízható, jó munkája nyomán egyre nagyobb és igényesebb megbízásokat kap.
 
A Latimin-ker Kft. fő tevékenysége az építőipari generálkivitelezés, de széles körű szolgáltatásaink közé tartozik az egyéb építőipari részmunkafolyamatok felvállalása is, a folyamatban lévő építkezéseknél, felújításoknál. Teljeskörû szolgáltatást nyújtunk családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezése során. Megrendelõink igénye szerint vállaljuk ezen ingatlanok szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését. Generálkivitelezői és építésszervezési tevékenységünket elsősorban Pest és Heves – megyében végezzük, de az egész ország területén is vállalunk munkát.
 
Célkitűzésünk, hogy Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból – a modern kor igényeinek megfelelő – energiatudatos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. A családi ház, társasház építése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására. Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk Megrendelőinkkel, így többek közt energiahatékonysági számítással segíthetjük a megfelelő szerkezetek kiválasztását.
 
A családi ház tervezése, építése közben tapasztalhatjuk meg, hogy az építőanyagok és szerkezetek kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Szívesen állunk rendelkezésére, ha valamely építőanyagra vonatkozóan részletesebb információra lenne szüksége.